Victòria dels DRACS CEA Sènior al derbi

Aquest dissabte 14 de desembre s’ha disputat el primer partit de la segona jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit entre els dos equips del DRACS CEA amb victòria pels DRACS CEA Sènior.

El pavelló de l’Institut Guttmann de Badalona va ser la seu d’aquest partit de la segona jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica entre els dos equips dels DRACS CEA. El partit, va ser dominat per l’equip Sènior que va arribar al descans amb 2 a 0 a favor al marcador pel valor doble del gol marcat per Jordi Valle amb t-stick. Durant la segona part, un gol d’Arnau Camps, va sentenciar el partit entre els dos equips dels DRACS CEA que va finalitzar per 0 a 3 a favor del DRACS CEA Sènior.