Partit molt emocionant contra ADB Barberà

Aquest dissabte 21 de desembre s’ha disputat un partit avançat corresponent a la sisena jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit entre l’ADB Barberà i els DRACS CEA Sènior Team amb victòria per l’equip local per 15 a 12.

El partit va començar amb domini de l’equip local on va destacar la gran primera part de Toni Rodriguez, autor de sis dels set gols del seu equip en aquest primer temps, al descans l’ADB Barberà guanyava per un parcial de 7 a 3. La segona part va ser molt emocionant degut al gran joc de DRACS i el valor doble dels gols anotats per jugadors amb T-stick (jugadors amb més discapacitat que porten l’stick com un apèndix a la cadira de rodes), l’igualtat en el marcador es va mantenir fins als darrers minuts de joc on l’ADB Barberà va marcar els gols decisius per arribar al final del partit amb el marcador favorable de 15 a 12.