Jocs Catalans a Malgrat de Mar

Aquest dissabte 1 de juny s’ha disputat el Campionat de Catalunya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica al Pavelló Municipal de Malgrat de Mar, un torneig triangular entre els equips, ADB Barberà, DRACS CEA i el Comkedem, un torneig enmarcat dintre de les competicions dels Jocs Catalans de l’esport adaptat.

El primer partit que va jugar el DRACS CEA va ser contra el perdedor del primer partit, el Comkedem. El partit va ser el més igualat de la competició, DRACS va plantar cara durant la primera meitat, al descans el marcador era d’empat a 5, a la segona part per això, un parcial d’1 a 6 favorable a Comkedem va decidir el partit.

El darrer partit del Campionat de Catalunya el van disputar el DRACS CEA contra l’ADB Barberà, un partit dominat per l’equip vallesà però mai amb grans diferències al marcador, el resultat a la mitja part era favorable a l’ADB per 3 a 1. A la recta final de partit i, amb l’entrada de l’Asier Sánchez, l’ADB Barberà va aconseguir marxar-se en el marcador fins el 9 a 3 final, proclamant-se d’aquesta manera campió de Catalunya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica.