Catalunya, campiona d’Espanya de CCAA

Catalunya, campiona d’Espanya de CCAA

Aquest cap de setmana del 9 i 10 de març s’ha disputat al Pavelló A del “Polideportivo José Caballero” d’Alcobendas el VII Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb victòria per la Selecció Catalana.

Catalunya va jugar el primer partit del Campionat contra Madrid, un partit on els jugadors dirigits pel nostre també entrenador Salvador Pons van guanyar per 8 a 6. El segon partit enfrontava a Catalunya amb València, un partit que va ser molt igualat i on Catalunya va guanyar per 5 a 3. El darrer partit de la jornada de dissabte, contra Extremadura, es va guanyar amb claretat 10 a 0.

Diumenge, van jugar la gran final Catalunya contra l’equip amfitrió, Madrid, un partit on Catalunya va guanyar amb més superioritat que el partit de la jornada de dissabte, al final, 8 a 3 per Catalunya proclamant-se d’aquesta manera Campiona d’Espanya per segon any consecutiu. A més, destacar que el nostre jugador Jordi Valle va ser designat millor jugador t-stick del Campionat.