Campionat d’Espanya a Alcobendas

Els dies 8, 9 i 10 de juny DRACS CEA ha participat per primer cop al XIV Campionat d’Espanya de Clubs, que enguany s’ha celebrat a Alcobendas.

En aquest campionat Álvaro Arquer, jugador de dotze anys, debuta amb els DRACS en competició oficial.

Divendres a la tarda, es van fer les comprovacions de les cadires, els t-sticks i els sticks de mà, finalment, després d’algun retoc de darrera hora tots els nostres jugadors les han passat.

En acabat hem participat en l’acte inaugural del campionat.

També -han passat la classificació nacional necessària per poder competir els dos jugadors que faltaven, Álvaro Arquer i Ivan Aranda, els dos han rebut la classificació 1 en t-stick.

La competició va començar dissabte. En el primer partit ens hem enfrontat al Club Patin Alcobendas. Tot i la superioritat de l’equip contrari varem ser capaços de mantenir el marcador a 0 durant els primers 12 minuts i vàrem acabar la primera part amb el marcador 4-0 en contra. En la segona part l’Arnau Camps va marcar el primer gol del nostre equip al campionat. El resultat final ha estat 12-1.

El segon partit ens va enfrontar amb el Club HSRE Magerit. Va ser un partit molt igualat, tot i la superioritat física de l’equip de Magerit, vam poder plantar-los cara. El primer temps va acabar amb el marcador 0-0 gràcies al lideratge en defensa de Kevin Vera, el nostre MVP als Jocs Catalans.
A la segona part ens vam estrenar amb un gol de l’Arnau Camps, que ens situava davant en el marcador i amb possibilitats de passar a semifinals. Tot i la nostra bona defensa, Magerit va aconseguir empatar-nos gracies a un fort tir des de lluny que va entrar a l’esquerra del porter Ivan Aranda. L’equip no va parar de pressionar, ens van anul·lar un gol del benjamí de l’equip, l’Alex Coma, i una pilota ens va quedar a la linea de gol, després d’una gran jugada de Jordi Valle.
El partit va acabar amb el resultat 1-1 i amb la incertesa de quin dels dos equips passava a la semifinal.
Segons el reglament de competició es segueixen els següents criteris:

1. Resultat directe del partit 1-1
  2. Gols marcats als altres equips, tots dos vàrem marcar 1 gol a Club Patins Alcobendas, per tant 2-2.

Com l’empat persistia es va haver de resoldre per la diferencia de gols encaixats, i el resultat es va decantar a favor de Magerit.
El resultat d’aquest partit passarà a la història de DRACS CEA com el primer partit oficial empatat.

Al cap de tant sols 10 min, vam haver d’enfrontar el tercer partit del campionat contra el Levante Masclets. Els nostres jugadors van notar el cansament i van haver de sobrepossar-se al cop moral de perdre l’oportunitat d’entrar a semifinals sense poder guanyar-ho al camp, pero tot i així va plantar cara i van aconseguir marcar dos gols a Levante Masclets, tots dos els va marcar Arnau Camps, el pichichi de l’equip, un d’ells realitzant un regat de bella factura.
Cal destacar la bona segona part del nostre porter, Ivan Aranda, que va poder aguantar el resultat, realitzant parades de mèrit i al que només van aconseguir abatre una sola vegada en una jugada no massa lluïda. El resultat final va ser 8-2.

Diumenge al matí tots els nostres jugadors van participar en el primer campionat de tècnica individual, consistent en tirs de punteria a porteria en modalitat t-stick i stick de mà. Els nostres jugadors millors classificats han estat: en stick de mà Joan Rius, i en t-stick en Jordi Valle.

L’Alvaro Arquer ha estat l’encarregat de recollir el premi com a cinquens classificats al XIV Campionat d’Espanya de Clubs.

Hem tingut la oportunitat de poder conèixer en persona els nostres patrocinadors de la Fundació FDI, que van aprofitar l’avinentesa del Campionat per fer una primera trobada, i els hem emplaçat a que vinguin a veure’ns a Badalona, a un entrenament.

A més de la vessant esportiva, la primera sortida fora fel territori català ha estat una gran experiència de convivència per jugadors, equip tècnic, familiars i acompanyants, que hem sabut trobar moments fora de l’estricta competició per passar-ho bé, fer molta broma i estrènyer llaços d’amistat.